Rumový bomby – Don Papa 10 let – Filipíny

Speciální edice Rumové bomby - Don Papa desetiletý rum

Od 1. listopadu rozjíždíme v UpBaru pravidelné akce s unikátními variantami značkových rumů, prostě Rumový bomby. Každý měsíc se můžete těšit na jeden z vybraných rumů limitovaných edicí nebo na některý z málo dostupných a luxusních exemplářů tradičních brandů. Buďte si jisti, že je jen tak někde neochutnáte. Začínáme desetiletým filipínským rumem Don Papa!

Don Papa 10 letý rum – limitovaná edice

Elegantní tmavý rum pochází z úpatí filipínské hory Mount Kanlaon na poloostrově Negros v Tichém oceánu. Don Papa rozhodně nechce zaplavit světový trh druhořadým rumem, jako nechvalné proslulé rádoby rumové brandy. Proto jsou všechny rumy značky Don Papa poměrně vzácné. Hlavně ty z limitovaných edicí, což je případ desetiletého Don Papa 10 Years. Jak popisuje tento rum z Filipín český dovozce?

„Limitovaná edice rumu Don Papa z ostrova Negros na Filipínách, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Tento temný Don Papa zrál ve znovu vypálených sudech, ve kterých byla předtím uložena americká whiskey, po dobu deseti let. Má temně jantarovou barvu a hluboké, bohaté a svůdné aroma. V chuti se projevují výraznější tóny sušeného ovoce a kakaa s náznakem dřeva. Je lahvován při vyšším obsahu alkoholu 43%. Výraznější, silnější a temnější Don Papa.“

Je více než pravděpodobné, že desetiletý Don Papa jinde, než v Up Baru neochutnáte. Rumový bomby tu budou celý rok, Don Papa jen v listopadu 2015!