Rumový bomby – Rum Kraken Black Spiced

Rum Kraken Black SpicedProsincovou rumovou bombou bude sytě tmavý rum Kraken Black Spiced. Stejně jako v mýtických příbězích, i v neúprosné každodenní barové realitě si mocný Kraken vytře prdel s kdejakým nezávislým pirátem, nasládlým bukanýrem i populárním kapitánem…

Jak inkoust černý rum Kraken se vyrábí destilací přírodní melasy z cukrové třtiny. Při 1-2 letém zrání v sudech po bourbonu a whisky se mísí s 13 různými druhy koření včetně zázvoru, hřebíčku a skořice. Kraken Rum Black Spiced se podává v replice láhve z dávných časů.

Kdo potopil lodě a rum Kraken?

Tmavý rum Kraken Black SpicedKraken je bájná mořská nestvůra s neuvěřitelnými schopnostmi. Obrovský hlavonožec, údajně schopný potápět celé lodě, byl součástí historek zkušených mořských vlků od pradávna. První písemné zmínky pochází od norského biskupa z poloviny 18.století.

Říká se, že loď, která vezla největší zásilku karibského kořeněného rumu z nevysvětlitelných důvodů nikdy nedoplula do cíle. Příběhy a vysvětlení se různí a i když mnoho indícií ukazuje na mořskou příšeru Krakena, žádná historka nebyla dosud důvěryhodně potvrzena.

Černý kořeněný rum byl na počest (někdo říká jako oběť) mořského zabijáka pojmenován Kraken Black Spiced. Existuje jen málo potvrzených setkání s živou příšerou a ti, co ho zažili, už dávno nežijí. Nedávno objevený deník námořníka na jednom z Tichomořských ostrovů ale dle dedukce vědců ukazuje, že to musel být Kraken…

Jak se říká, „Nerespektování síly Krakena je nerespektování moře“. Pijte s respektem.

Rum Kraken video