Rumy, whisky, giny, likéry, vodky a mnohem víc

Milovníci kvalitního alkoholu a originálních drinků si u nás přijdou rozhodně na své. Sliny uvědomělých konzumentů se začnou spouštět už při pohledu na nabídku „neškrobených“ tuzemských rumů. Neslintejte nám teda na bar a radši si něco hned dejte.

Kvalitní destiláty a lihoviny z celého světa

Pokud se nespokojíte s výborně nachlazeným jedenácti stupňovým Bráníkem, doporučíme vám rum. Luxusní tmavý rum z cukrové třtiny z Kostariky najdete v lahvích rumu Ron Centenario, který se vyrábí už od roku 1969. Aktuálně v Up Baru ochutnáte 7, 9, 12, 20 a 25 let zralé exempláře tohoto nejlepšího kostarického rumu. Jemný rum s nevyvinutou popovou hvězdou Iglesiasem v zádech, to je zase Ron Atlantico z Dominikánské republiky. Bílé nebo tmavé Atlantico můžete u nás degustovat dokonce s čokoládovou pralinkou. Nejznámějším rumem z Kolumbie je bezesporu Ron Medellin. Tento přirozeně dozrávající tmavý rum vás zahřeje a prohřeje lépe než nejžhavější kolumbijské tanečnice. Zkusíte tříletý, osmiletý nebo dvanáctiletý Medellin? Ty nejúrodnější třtinové plantáže středoamerické Guatemaly stvořily skvostný rum Ron Botran, zrající v sudech z bílého dubu. Venezuelský Ron Diplomatico není na českém trhu žádnou zvláštností, proto nechybí ani u nás. Nebojte se zeptat na aktuální nabídku prvotřídních rumů!

Plná lednice nealka s bublinkami nebo bez

Nesoustředíme se ale pouze na světoznámé a uznávané rumy. Vaše mlsné chutě na skotskou nebo japonskou whisky, francouzské likéry a koňaky, ruskou vodku, britské giny nebo mexickou tequilu ukojíme vždy bez problémů taky. Abstinenty uklidníme, nealka máme pokaždé fakt dost. Širokou nabídku fantastických ovocných limonád s nejrůznějšími příchutěmi (Fritz, Biozisch, LemonAid, Wostok) doplňují „ajs-týčka“, tonicy Fever nebo ledová káva Bulldog Ice Coffee. Jste spíš na džusy? Tak určitě nezapomeňte ochutnat prvotřídní mango, banán, pomeranč, maracuja, broskev nebo brusinku ze skla.